PÁLYÁZATOK | Hosszabbít ‘Az Év Honlapja’ pályázat
Hosszabbít ‘Az Év Honlapja’ pályázat
2019-10-15 12:12:00'Az Év Honlapja' pályázat
Meghosszabbított határidővel lehet még jelentkezni hazánk legrangosabb online marketing pályázatára, 'Az Év Honlapjára'.

A legjobb honlapokat, applikációkat, rendezvény oldalakat, influencer kampányokat, digitális marketing- és technológiai megoldásokat 26 kategóriában várja a szakmai zsűri, november 6-án éjfélig. Itt a legjobb lehetőség, hogy megmérettesd a digitális marketinged!

A pályázók figyelmébe ajánljuk a vállalatokat érintő digitális kihívások érdekében bevezetett új kategóriákat, mint a véleményvezérek Influenszer kampányai, a profi programozók Technológiai- és Digitális megoldásai vagy az egyre népszerűbb Agrár és Rendezvény kategóriák.

"Rendkívül sok új honlappal és eseménnyel bővült idén is a marketing tér. Nonprofit szakmai versenyünk célja, hogy a legjobb megoldásokat minden évben díjazzuk és a közösség elé tárjuk. 'Az Év Honlapja' pályázat épp ezért egy biztos pont kíván lenni ebben a hatalmasra nőtt digitális labirintusban." - mondta Varga István László, a pályázat alapítója.

Érdemes minél hamarabb nevezni, hiszen ez előnyt jelent a közönségszavazatok gyűjtésében.

Pályázni az www.azevhonlapja.hu oldalon november 6. éjfélig lehet.

A zsűrizést követően az ünnepélyes díjátadóra a november 27-én kerül sor.

(x)