PÁLYÁZATOK | Média az Energiapiacért
Média az Energiapiacért
2015-11-05 11:21:00MEKSZ
A Magyar Energiakereskedők Szövetsége (MEKSZ) 2015-ben először hirdeti meg a "Média az Energiapiacért" Energetikai Újságírói Díj Pályázatát. A Díj célja elismerni a hazai újságírókat, akik a villamos energia és a földgáz piac helyzetéről objektíven tájékoztatták a közvéleményt.

A Magyar Energiakereskedők Szövetsége (MEKSZ) a pályázattal ösztönözni kívánja a média munkatársait arra, hogy foglalkozzanak a villamos energia és a földgáz piac helyzetével, hozzájáruljanak ahhoz, hogy a vállalkozások és a lakosság körében hiteles kép alakuljon ki a piaci folyamatokról, döntési mechanizmusokról, valamint a hatékonyan szabályozott versenypiacban rejlő lehetőségekről.

A díjra bármely az írott vagy elektronikus sajtóban 2015. január 1 - 2015. december 31. között megjelent írással, cikkel, interjúval, riporttal, összeállítással terjedelmi korlát nélkül lehet pályázni. A szövetség a magyarországi energiapolitikával, vagy a villamos energia- vagy földgáz-ellátási értéklánc egyes elemeivel (termelés, átvitel, elosztás, kereskedelem, rendszerirányítás) foglalkozó anyagokat várja.

A beérkezett anyagokat szakmai zsűri előre meghatározott szempontok alapján (például: újszerűség, szakmai hitelesség, tömeghatás) bírálja el. A "Média az Energiapiacért" Energetikai Újságírói Díj jutalma oklevél és nettó 200.000 forint.

A részletes pályázati kiírás az alábbi linkről tölthető le: http://meksz.eu/news/22