SAJTÓKÖZLEMÉNYEK | Élelmiszeripar | Hogyan válasszunk pálinkafőzőt? (x)


ujhazbodrogi.hu: Hogyan válasszunk pálinkafőzőt? (x)
2024-02-21 11:46 |



Kép: ujhazbodrogi.hu
Ahogy beköszönt a tavasz, a figyelmünk egyre inkább a kert felé fordul.

Sokan kizárólag dísznövényeket gondoznak, ám aki szívesen tevékenykedik kint, s örömmel tölti el a kertészkedés pillanatai, az valószínűleg előbb vagy utóbb eljátszik azzal a gondolattal, hogy zöldségek és gyümölcsök termesztésébe is jó volna belefogni.





Vágjunk bele, hisz mi történhet?

Ha a gondolatot hamarosan tettek is követik, nemsokára azon kaphatjuk magunkat, hogy több gyümölcsünk van, mint amit frissen el tudunk fogyasztani. Ilyenkor jön az ötletelés, hogy mit csinálhatnánk a felesleggel?

Készülhet belőle kompót, lekvár, el is ajándékozhatunk valamennyit, de akár saját pálinka alapját is képezhetik. Az ujhazbodrogi.hu pálinkafőző kínálatából a saját eszközünket is beszerezhetjük hozzá.

Ha felkeressük a weboldalt, azonnal látni fogjuk, hogy többféle opciót is választhatunk. Na de melyik passzolna leginkább a mi elképzeléseinkhez?

Az egyik lehetőség a dupla falú modell

Ott van például az ujhazbodrogi.hu kínálatában a Mindenható nevezetű pálinkafőző, amely ennek a típusnak egy igazán remek példánya. A fűtése elektromos, az űrtartalom szempontjából pedig a 100 liter alighanem ki fogja tudni elégíteni az igényeinket.

Ha szeretnénk, gyakorlatilag bármilyen gyümölcsből elkészíthetjük a saját nedűnket, amivel aztán megkínálhatjuk majd a hozzánk betérő vendégeinket is. Szilvapálinka, alma, körte vagy barack? Érlelt gyümölcsökből vegyes vagy tiszta pálinkát is gyárthatunk saját otthonunkban. Többé nem kell kárba vesznie a rengeteg gyümölcsnek.

A vízfürdős üstből a párák nem lecsapódnak, hanem a desztilláló oszlopban háromszoros desztilláción esnek át, ami a hagyományos kétlépcsős technikához képest jóval színvonalasabb italt fog eredményezni. Mindezt ráadásul úgy, hogy mind a munkával, mind az energiával takarékoskodhatunk közben.

Üvegtornyos változatot is választhatunk

Ennek a modellnek a különlegessége, hogy a lehető legtöbbet kínálja az ízélmény szempontjából, miközben kifejezetten magas alkoholtartalmat is el tudunk érni vele. A LUX például pontosan ilyen.

Ugyan fele akkora űrtartalommal bír, mint a Mindenható, viszont sokkal gyorsabb, ezért akár ugyanazt a pálinkamennyiséget is tudjuk produkálni vele, ugyanannyi idő alatt, ráadásként pedig az ital tisztázásával sem kell törődnünk a végén, hiszen azonnal 90%-os tisztaságú pálinkát kapunk.

Megéri ez nekünk?

Erre a kérdésre mindenkinek magának kell felelnie. Ám az biztos, hogy a saját pálinka igazi kuriózum, s olyan különlegesség, amellyel nem mindenki dicsekedhet. Azt se feledjük, hogy ha mi magunk főzzük az isteni nedűt, teljesen kontrollálni tudjuk a folyamatot, s nem kell évről évre pálinkafőzőt megbíznunk az elkészítéssel. Nincs több szállítással kapcsolatos bajlódás sem, s ezeknek a berendezéseknek a segítségével a magas minőség sem lesz egy percig sem kérdés.








TOVÁBBI ANYAGOK EBBŐL A KATEGÓRIÁBÓL







-tól   -ig
Internet  |  Légi ipar  |  Gazdasági Jog  |  Karrier  |  Gyógyszeripar  |  Hirdető/márka  |  Ügynökség  |  Kutatás  |  Mobil  |  E-biznisz  |  Kereskedelem  |  Logisztika  |  DM/Promóció  |  Design  |  Rendezvény  |  Felelősség  |  PR  |  Pénzügy  |  Konferencia  |  Kultúra  |  Oktatás  |  Pályázati projekt  |  Üzlet  |  Környezet  |  Támogatás  |  Digitalizáció  |  Energia  |  Technológia  |  Statisztika  |  Építőipar  |  Élelmiszeripar  |  Mezőgazdaság  |  Ingatlan  |  Egyéb  |  Outdoor/indoor  |  Idegenforgalom  |  Szponzoráció  |  Média  |  Járműipar  |  Tőzsde  | 

TÖLTSE FEL!
Küldjön nekünk Ön is sajtóközleményeket, melyeket ellenőrzés után ingyenesen megjelenítünk! A feltöltéshez regisztráció szükséges, ami szintén ingyenes!