|
|
SAJTÓKÖZLEMÉNYEK | Élelmiszeripar | Mesterpékek sütik az új kenyeret a Tescóban
ÉLELMISZERIPAR
![]()
TESCO: Mesterpékek sütik az új kenyeret a Tescóban
Országos | 2015-08-25 08:29 | TESCO
Az új kenyér ünnepe alkalmából a Tesco idén is megújította pékáru választékát. Az áruházakban immár 75 okleveles mesterpék szaktudása garantálja a minőségét. A kínálatban 5 új, ciabatta és baguette jellegű termékkel és a szezonhoz igazodó ízvariációkkal is találkozhatnak a vásárlók. A Tesco 109 áruházában működik belső pékség, amelyek évente mintegy 30 millió kilogrammnyi pékárut állítanak elő. A vállalat közel 110 millió darab vizes zsemlét, 20,7 millió darab kiflit és tejes kiflit, valamint 5,5 millió darab 1 kg-os fehér és ugyanennyi félbarna kenyeret értékesít egy évben. A zsemle, kifli, kenyér hármas mellett a legnépszerűbbek a sajtos ízek, így a sajtos stangli és sajtkrémes rúd, valamint a túrós táska, a pogácsa és a kakaós csiga. Utóbbiból például közel 8,2 millió darab fogy. A vásárlói igényeknek eleget téve a vállalat olyan új termékekkel bővíti kínálatát, mint a kornspitz, a katalán baguette, a pomodoro és a diavolo ciabatta. A szezonhoz igazodó ízvariációk között helyet kap a polcokon a szilvás-diós rúd, az őszibarackos-túrós párna, a pikáns sajtkrémes rúd, a mediterrán ízek kedvelői pedig novembertől szárított paradicsomos, rozmaringos, olivabogyós zsemlékkel is találkozhatnak a pékáru-osztályokon. A tudatos táplálkozás jegyében durumrozsból készült kalács is kapható lesz az áruházakban. A Tesco nagy hangsúlyt fektet a minőségre a pékáruk esetében is: 44 áruházban 75 okleveles mesterpék szaktudása garantálja a pékáruk kiválóságát. A Tesco a Pék Mesterképzés keretében a kollégákat a legmagasabb színvonalú oktatásban részesíti, így garantálja a folyamatos minőséget, valamint az új termékek bevezetésének hatékonyságát. A június 26-án zárult Mesterképzés után 26 kolléga kapta meg a sütőipar szakmai csúcsát jelentő Mesterlevelet. Az áruházakban dolgozó 75 mesterpék közül több mint 60 fő idén nyáron szerezte meg végzettségét. A képzés elindításával a Tesco országos lefedettségű szakmai műhelyt hozott létre, így szakiskolás tanulókat is fogadhatnak majd, ezáltal a vállalat gyakorlati képzőhelyként is működhet a pék szakmában. ![]() ![]()
TOVÁBBI ANYAGOK EBBŐL A KATEGÓRIÁBÓL
![]()
|
![]() ![]()
Internet |
Légi ipar |
Gazdasági Jog |
Karrier |
Gyógyszeripar |
Hirdető/márka |
Ügynökség |
Kutatás |
Mobil |
E-biznisz |
Kereskedelem |
Logisztika |
DM/Promóció |
Design |
Rendezvény |
Felelősség |
PR |
Pénzügy |
Konferencia |
Kultúra |
Oktatás |
Pályázati projekt |
Üzlet |
Környezet |
Támogatás |
Digitalizáció |
Energia |
Technológia |
Statisztika |
Építőipar |
Élelmiszeripar |
Mezőgazdaság |
Ingatlan |
Egyéb |
Outdoor/indoor |
Idegenforgalom |
Szponzoráció |
Média |
Járműipar |
Tőzsde |
![]()
TÖLTSE FEL!
Küldjön nekünk Ön is sajtóközleményeket, melyeket ellenőrzés után ingyenesen megjelenítünk! A feltöltéshez regisztráció szükséges, ami szintén ingyenes! ![]() ![]() ![]()
kutyák | tudás | álláskeresés | táp | Játék | karácsony | lemezhajlítás | Auchan | társ | Magyar Vöröskereszt | Virsli | menstruáció | Okostelefon | fenntartható önkormányzat | CV | Varnus Xaver | telefontok | étterem | Rhoda Scott | macskák | Iskolaszer | fémipar | K&H | pezsgő
![]() |
PARTNEREINK
|