SAJTÓKÖZLEMÉNYEK | Élelmiszeripar | Háromcsillagos lett a Tutti Jegeskávéja


Tutti Élelmiszeripari Kft.: Háromcsillagos lett a Tutti Jegeskávéja
Külföld | 2015-05-26 19:30 | B&D ComMedia Kft.



A brüsszeli székhelyű "The International Taste & Quality Institute" (iTQi) nemzetközi szakzsűrije háromcsillagos díjjal jutalmazta a Tutti Élelmiszeripari Kft. instant Jegeskávé Italporát.

A márciusban rendezett "Superior Taste Award 2015" íz-megméretésen a Tutti terméke ezzel a legkiemelkedőbb eredményt érte el. A Jegeskávé a látvány, az íz, az állag és az illat kategóriákban elért pontok összesítését követően a független bírálók 90 százalékánál a kimagasló termékek kategóriájában is a legkiválóbb minősítést kapta.

Az idei The International Taste & Quality Institute (Nemzetközi Íz és Minőség Intézet, iTQi) által rendezett "Superior Taste Award 2015" íz-megméretésen 1 185 terméket díjaztak, amelyek között 8 magyarországi nyertes volt. A nemzetközi szakzsűri három csillaggal jutalmazta a TUTTI Jegeskávé italporát: a termék a legkiválóbb minősítést érte el a látvány, az íz, az állag és az illat kategóriákban kapott pontok összesítését követően.

"Cégünk már több hazai díjjal is büszkélkedhet, azonban ezzel az elismeréssel olyan nemzetközi vizekre eveztünk, ahol a kimagasló, nemzetközi, szakmai zsűri ítélkezett felettünk. És remekül szerepeltünk!" - mondta Prohászka Otto, a Tutti Kft. ügyvezető igazgatója. Majd hozzátette: "büszkék vagyunk rá, hogy Jegeskávé italporunk a kellemes, lágy kávé és valódi vanília ízével, valamint illatával nyerte el a független bírálók legkimagaslóbb minősítését".

Az iTQi - Európa egyetlen pártatlan szakmai testülete - által 2005 óta szervezett megméretésen minden terméket a saját kategóriájában jutalmaznak a bírák, szigorú érzékszervi vizsgálat során, egyéni vak kóstolás és laboratóriumi minőségvizsgálatok alapján. A zsűri 17 különböző nemzetiségű - az európai szakma élvonalába tartozó -, nemzetközi tekintélyű, köztük Michelin csillagos séfekből, bor- és italszakértőkből, sommelier-kből áll. A "Superior Taste Award díj" odaítélése során a kóstolók nem az éttermi előírásokat követik, hanem szubjektíven értékelik a termékeket. Az étel- és italszakértő ítészek a nevezett termékeket három kategóriába sorolják: az 1 arany csillag esetében 70-80% közötti értékeléssel jó, a 2 arany csillagnál 80-90% közötti értékeléssel figyelemre méltó, a 3 arany csillagnál pedig több mint 90%-os az értékelés, és kivételes az íz minősítése.










TOVÁBBI ANYAGOK EBBŐL A KATEGÓRIÁBÓL







-tól   -ig
Internet  |  Légi ipar  |  Gazdasági Jog  |  Karrier  |  Gyógyszeripar  |  Hirdető/márka  |  Ügynökség  |  Kutatás  |  Mobil  |  E-biznisz  |  Kereskedelem  |  Logisztika  |  DM/Promóció  |  Design  |  Rendezvény  |  Felelősség  |  PR  |  Pénzügy  |  Konferencia  |  Kultúra  |  Oktatás  |  Pályázati projekt  |  Üzlet  |  Környezet  |  Támogatás  |  Digitalizáció  |  Energia  |  Technológia  |  Statisztika  |  Építőipar  |  Élelmiszeripar  |  Mezőgazdaság  |  Ingatlan  |  Egyéb  |  Outdoor/indoor  |  Idegenforgalom  |  Szponzoráció  |  Média  |  Járműipar  |  Tőzsde  | 

TÖLTSE FEL!
Küldjön nekünk Ön is sajtóközleményeket, melyeket ellenőrzés után ingyenesen megjelenítünk! A feltöltéshez regisztráció szükséges, ami szintén ingyenes!